Aan Zee verloot lang weekend

BERGEN – Naar aanleiding van de vakbeurs van de Vereniging voor Particuliere Verhuurders Ameland van 6 maart jl. heeft Aan Zee vakantiehuizen een winnaar uitgeloot voor een gratis weekend weg. Op de vakbeurs konden bezoekers de prijs winnen door zich bij de stand in te schrijven voor de nieuwsbrief van Aan Zee.

Inmiddels is de gelukkige winnaar bekend. Johanna Spieard uit Huissen krijgt in april een lang weekend voor twee in vakantiehuis Atelier Zuid in Bergen cadeau. Vanzelfsprekend is zij tijdens haar verblijf in het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp van harte welkom op het kantoor van Aan Zee vakantiehuizen.

Iedereen die zich op de beurs wel bij de stand van Aan Zee vakantiehuizen heeft ingeschreven maar niets heeft gewonnen wordt van harte uitgenodigd bij de stand tijdens de eerstvolgende VPVA-beurs. Hier zal Aan Zee opnieuw een leuk weekendje weg verloten.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *