RSS
Zoeken

25e Symposium Waddenacademie

Geplaatst op: 19 augustus 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

LEEUWARDEN - In 2016 zijn de rijks- en regionale overheden, het bedrijfsleven en de natuur- en milieuorganisaties gezamenlijk gestart met het programma Eems-Dollard2050.
Het Programma Eems-Dollard 2050 is gericht op ecologisch herstel van het Eems-Dollard estuarium, waarbij ruimte blijft en kansen worden benut voor economische ontwikkeling.
 
‘Leren door doen’ was vanaf de start van het programma het motto. Niet eindeloos blijven praten en onderzoeken, maar aan de slag met elkaar.
Leren van de ervaringen onderweg en waar nodig bijsturen. 

Tijdens het symposium wordt u bijgepraat over de opgedane ervaringen, de nieuwste inzichten en de strategieën voor de komende vijf jaar. Maar ook willen we samen met u verkennen hoe, samen met partners en betrokkenen, de strategieën voor de tweede tranche van ED2050 in de praktijk kunnen worden gebracht. 

Hoe kunnen we ED2050 nog meer verbinden met de opgaven voor ruimtelijke kwaliteit en leefbaarheid? Hoe kunnen we het best inspelen op maatregelen voor klimaatadaptatie? Wat zijn de kansen voor een duurzame economie van het gebied? Deze en andere vragen komen tijdens het symposium aan de orde.

Het symposium vindt van 10.00 tot 17.00 plaats in Theater en Congrescentrum De Molenberg in Delfzijl, waarbij de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Er is plaats voor maximaal 140 deelnemers. Inschrijven kan vanaf 1 oktober. Waarbij geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt en vol is vol.

Eems-Dollard 2050 in 2020
11 November 2020
Theater en Congrescentrum De Molenberg Delfzijl

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?