1345 – Kabinet-Rutte III – Vertrouwen in de toekomst

HOLLUM – Nummer 1345 gaat over het kabinet Rutte-III dat op 26 oktober 2017 werd beëdigd door de koning.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Op 26 oktober 2017 beëdigt koning Willem-Alexander kabinet Rutte-III. Het regeerakkoord van de partijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie heeft de titel 'Vertrouwen in de toekomst' meegekregen. De kabinetsformatie van Rutte-III is bij aantreden in 2017 de langste formatie in de Nederlandse geschiedenis. Traditioneel wordt het nieuwe kabinet op de trappen van Huis ten Bosch aan het volk gepresenteerd. In 2017 gebeurt dat op de trappen van paleis Noordeinde, vanwege de verbouwing van Huis ten Bosch. Op de trappen wordt de eerste foto gemaakt van het voltallige kabinet met de koning."

⇒ lees hier nummer 1345 over Rutte-III

⇒ lees hier nummer 1344 over Redbad

⇒ lees hier nummer 1343 over LF2018

⇒ lees hier nummer 1342 over Antifa

⇒ lees hier nummer 1341 over Waspinator

⇒ lees hier nummer 1340 over Filmtoerisme

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *