1328 – Eilandliefde – Boek van G. Smit alias Goof Versluis

HOLLUM – Nummer 1328 gaat over het boek dat eilandliefhebber en 'bijna eilander' Goof Versluis schreef. Het is een geromantiseerde autobiografie geworden met veel Ameland er in.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Eilandliefde is een boek van G. Smit. Het speelt zich voor een groot deel op Ameland af. Op het Waddeneiland begint en eindigt het verhaal, dat een geromantiseerde autobiografie is van Goof Versluis, die het schreef onder een schuilnaam. Het is een romantisch, informatief en ook spannend avontuur waarin twee mensen die elkaars geliefden worden de hoofdrol spelen tegen de achtergrond van de ziekte van de hoofdfiguur (en schrijver) en het Waddeneiland."

⇒ lees hier nummer 1328 over Eilandliefde

⇒ lees hier nummer 1327 over Honderd Dagen Trump

⇒ lees hier nummer 1326 over IS in maart 

⇒ lees hier nummer 1325 over De Nachtwacht

⇒ lees hier nummer 1324 over White House Easter Egg Roll

⇒ lees hier nummer 1323 over Correspondents’ Dinner

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *