1311 – Expeditie Robinson 2017 – Overleven op een onbewoond eiland

HOLLUM – Nummer 1311 gaat over Expeditie Robinson 2017. De voorbereidingen zijn begonnen.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Expeditie Robinson 2017 is de 18e editie van het spel- en overlevingsprogramma, waarbij zestien mensen op een onbewoond eiland zichzelf en elkaar leren kennen. Met spellen, behendigheid- en krachtproeven en de ontberingen van een eiland zonder voorzieningen en met weinig eten, moeten de deelnemers iets meer dan een maand zien door te komen, zonder dat ze worden weggestemd door mededeelnemers. De finaleproef is een uitputtingsslag, waar de laatste drie deelnemers bepalen wie de winnaar wordt. Editie 2017 heeft bekende en onbekende Nederlanders als deelnemers."

⇒ lees hier nummer 1311 over Expeditie Robinson

⇒ lees hier nummer 1310 over Platte buik

⇒ lees hier nummer 1309 over Herkennen van nepnieuws

⇒ lees hier nummer 1308 over Impeachment

⇒ lees hier nummer 1307 over Hoekige krab

⇒ lees hier nummer 1306 over Facebook en filterbubbels

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *