1288 – Gezichtsgymnastiek – Fitness voor het gezicht

HOLLUM – Nummer 1288 gaat over gezichtsgymnastiek en fitness voor het gezicht. Tegen de rimpels, maar ook weer niet al te veel.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Wie ouder wordt krijgt rimpels. En dat is helemaal niet erg. Rimpels bepalen mede het karakter van ons gezicht. Je kunt de rimpels laten verwijderen door botox in te spuiten of door het hele gezicht te liften, maar in de meeste gevallen verliest het gelaat daarmee ook een deel van zijn karakter. We kunnen de rimpels maar beter accepteren als zijnde een van die dingen die bij het ouder worden horen. Toch kun je iets aan je huid doen om er net iets frisser en strakker uit te zien. Het kost niet eens geld. Verschillende deskundigen schreven er een boek over waarin zij uitleggen hoe je met de juiste oefeningen een stralend gezicht kunt hebben. En wie wil dat nu niet?"

⇒ lees hier nummer 1288 over Gezichtsgymnastiek

 lees hier nummer 1287 over Beroemde 

Schiermonnikogers

⇒ lees hier nummer 1286 over Beroemde 

Tesselaars

⇒ lees hier nummer 1285 over Beroemde

Vlielanders

⇒ lees hier nummer 1284 over Beroemde 

Amelanders

⇒ lees hier nummer 1283 over Beroemde

Terschellingers

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *