1267 – Terroristische aanslagen in 2017 met link naar IS

HOLLUM – Nummer 1267 gaat over terroristische aanslagen in 2017 met link naar IS. De eerste aanslagen van het jaar zijn alweer gepleegd.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Terroristen vieren geen oud en nieuw. De wreedste terroristen plegen een aanslag onder Nieuwjaarsdag vierende mensen in een club ver weg van wat door de jihadisten het kalifaat wordt genoemd. Hoe meer dat zelfbenoemde kalifaat in Irak en Syrië afbrokkelt, hoe harder jihadisten en zelfmoordterroristen toe willen slaan, om chaos en angst te zaaien onder iedereen die niet wil buigen voor de terreur van de sharia van Islamitische Staat (IS). Het jaar 2017 begint met een verschrikkelijke aanslag in Istandbul en op 2 januari ontploft er een bom in Bagdad. Op onverwachte momenten duiken op onverwachte plaatsen zelfmoordterroristen op."

⇒ lees hier nummer 1267 over Terrorisme in 2017

⇒ lees hier nummer 1266 over Ameland in 2012

⇒ lees hier nummer 1265 over Ameland in 2013

⇒ lees hier nummer 1264 over Ameland in 2016

⇒ lees hier nummer 1263 over Kijkoperatie

⇒ lees hier nummer 1262 over Pubquiz

⇒ lees hier nummer 1261 over Griend

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *