1225 – Provence – van Beaune via Lyon naar Malaucène

HOLLUM – Nummer 1225 gaat over het vervolg van de reis naar de Provence in Frankrijk, naar Malaucèn bij de Mont Ventoux.


Als Infoteur Sjaanfanameland schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Op weg naar de Provence, met als startpunt Hollum op Ameland en bestemming Malaucène in de Provence, aan de voet van de Mont Ventoux, gaat de route via Beaune, Lyon en Bollène naar Vaison-la-Romaine. Vandaar is het nog maar een klein stukje naar Malaucène. De Mont Ventoux laat zich af en toe toen zien, een vreemde kale witte top met een torentje erop. Dat vraagt om een bezoekje aan de beroemde berg, maar eerst op naar Malaucène."

⇒ lees hier nummer 1225 over de reis naar de Mont Ventoux

⇒ lees hier nummer 1224 over het volgende vervolg van de reis naar de Provence

⇒ lees hier nummer 1223 over het vervolg van de reis naar de Provence

⇒ lees hier nummer 1222 over de reis naar de Provence

⇒ lees hier nummer 1221 over de Turkije-deal

⇒ lees hier nummer 1220 over Migranteneiland Lesbos

⇒ lees hier nummer 1219 over Lesbos

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *