1166 – Islamitische Staat in juli 2016

HOLLUM – Nummer 1166 gaat Islamitische Staat, de islamitische terreurgroep die er niet voor terugdeinst om tijdens de ramadan aanslagen te plegen. 

"IS deinst er niet voor terug om in de vastenmaand ramadan aanslagen te plegen. Niets en niemand is heilig voor de terreurbeweging. Nu IS op steeds meer plaatsen wordt teruggedreven (Fallujah, Aleppo en Mosul) komt het vaker voor dat er aanslagen worden gepleegd op onverwachte plekken. Drukke winkelstraten, moskeeën vol bezoekers, restaurants: dat zijn de doelen waar vele slachtoffers vallen door de zelfmoordterroristen met bomgordels en auto’s die vol explosieven zitten en nabij de menigte tot ontploffing worden gebracht. De verwachting is dat IS steeds meer van dit soort acties gaat uitvoeren nu de terreurgroep op het strijdveld in het kalifaat steeds verder wordt teruggedrongen."

⇒ lees hier over 1166 – 

Islamitische Staat (IS – ISIS – Daesh) – juli 2016

⇒ lees hier over 1165

Vitamine W – met de W van Wadden en Waddeneilanden

 kijk hier waar nummer 1164 over gaat

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *