1108 – 1 aprilgrappen op Ameland

HOLLUM – Nummer 1108 gaat over grappenmakerij rond 1 april. Was er dit jaar nog een aprilgrap op Ameland? Stuur hem anders nog even op, dan voegen we hem toe aan het lijstje. Grappen van vorige jaren kunnen er ook nog wel bij. 

"Op Ameland houden ze wel van een grap. Zo is er al eens een kluisje op het strand gedropt dat volgestort was met cement. Het loodzware ding werd gevonden door een jutter die al een rijke schat voor ogen zag. Het bleek bij opening dus beton te zijn en de kluis belandde in het juttersmuseum en Ameland kon lachen om de grap. Met 1 april rollen de grappen het ene jaar van de lopende band en het andere jaar is het wat rustiger. Een goede grap wordt altijd wel gewaardeerd en een goede 1 aprilgrap is al helemaal leuk."

⇒ lees hier over 1 aprilgrappen op Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *