1075 – Koesterkist – Lytse Skat

HOLLUM – Nummer 1075 gaat over Koesterkisten van Lytse Skat, het bedrijfje dat kubussen maakt en bedrukt, waar je herinneringen aan een dierbare of een dierbare tijd in kunt stoppen.

"Een koesterkist is een houten kubus met deksel, bedrukt met afbeeldingen, waar herinneringen aan een dierbare of een dierbare tijd in bewaard kunnen worden. Lytse Skat (Fries voor kleine schat) is uitgegroeid tot een bedrijfje in herinneringskisten. Ze kunnen voor elke gelegenheid gemaakt worden, want wat er op de kubussen geprint kan worden is eindeloos. Koesterkisten geef je als er een baby geboren is, bij een trouwerij, jubileum of verjaardag. Ook zijn er koesterkisten die bij overlijden worden gevuld met dierbare en tastbare herinneringen aan een gestorven geliefde. Een schrift, foto’s, een sjaal, een hamer; er kan van alles in zo’n kist gestopt worden."

 lees hier over Koesterkist

bekijk hier alle artikelen, alfabetisch gerangschikt

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *