1070 – De sterkste verhalen van Ameland

HOLLUM – Nummer 1070 gaat over het boekje De sterkste verhalen van Ameland. Wie regelmatig aan de toog zit kent ze waarschijnlijk wel, maar wie niet zo vaak in de kroeg komt is nu in de gelegenheid om van enkele van de mooiste kroegverhalen te genieten.

"Hotel café Nobel in Ballum op Ameland is een begrip. Aan de toog van het familiebedrijf, waar na elkaar Willem Barend, Barend Willem, Willem Barend en Barend Willem Nobel achter de bar stonden en staan, is het altijd gezellig. Er zijn daar al heel wat sterke verhalen over de bar gegaan. Boeken zijn er over vol te schrijven, maar meestal komen de verhalen niet verder dan de kroeg. Daar heeft Nobel iets aan gedaan door de kroegverhalen te laten opschrijven en bundelen in een boekje met de titel: De sterkste verhalen van Ameland."

Te koop voor € 7,50 in Slijterij Nobel te Ballum.

 lees hier over De sterkste verhalen van Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *