Wisseling van de wacht bij Zeilschool Pean

NES – Zeilschool Pean kondigt een belangrijke verandering aan. Rienk de Jonge, die jarenlang aan het roer van de zeilschool stond, draagt zijn verantwoordelijkheden over aan Wytse Buis.

Pean ontwikkelt zich

Rienk de Jonge legt uit: "Zeilschool Pean heeft altijd in het teken gestaan van ontspannen, ontmoeten en ontwikkelen. Nu Pean zich blijft ontwikkelen, is het voor mij tijd om me op andere gebieden binnen het bedrijf te concentreren. Ik heb er alle vertrouwen in dat Wytse de perfecte persoon is om deze rol over te nemen."

Fries hart

Wytse Buis, met een achtergrond in ondernemerschap en een schat aan zeilervaring, is enthousiast over zijn nieuwe rol. "Op mijn eigen zeiljacht heb ik een wereldreis gemaakt. Die avontuurlijke reis werd in 2020 in Hawaï onderbroken door de corona-pandemie. Hoewel ik over de hele wereld heb gezeild, ligt mijn hart als Fries natuurlijk hier in Friesland. Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur en de kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Zeilschool Pean."

Zelfstandig

De overdracht symboliseert een nieuw hoofdstuk voor Zeilschool Pean. Tot nu toe werd deze functie altijd gecombineerd met andere directiefuncties bij Pean. De Friese Zeilschool vindt het nu tijd om hier een zelfstandige functie van te maken, met volledige focus op het motto 'veilig, leuk en leerzaam'.

Fotobijschrift: Links Rienk de Jonge, rechts Wytse Buis

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 802

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *