Win het vrijlaten van een zeehond

PIETERBUREN – Vijftien schrijvers brachten in november 2019 Aangespoelde verhalen uit. Een verhalenbundel met 15 verhalen die zich afspelen op de Waddeneilanden. Ze kozen Zeehondencentrum Pieterburen uit als goede doel voor hun auteursopbrengst en doneerden een gedeelte van de opbrengst van elke verkochte bundel.

In april gaan ze twee geadopteerde zeehonden vrijlaten. Ze verloten onder hun lezers twee keer twee tickets op de vrijlaatboot.

We varen naar een zandplaat, waar je van dichtbij de vrijlating van twee zeehonden meemaakt. Een van de auteurs laat de door hen exclusief geadopteerde zeehond Theo vrij. En een van de winnaars mag de lezerszeehond vrijlaten door de kist te openen. Wil jij dat zijn? Doe dan mee met de winactie!

Meedoen kan door een exemplaar van Aangespoelde Verhalen te kopen en je voor-en achternaam en het telefoonnummer of emailadres waarop je bereikbaar bent te mailen naar winactieAV@outlook.com. Als je er voor kiest om het facebookbericht te delen op je social-media, wordt je naam twee keer opgenomen in de loting en maak je dus dubbel kans. Plaats dan X2 achter je voor-en achternaam in het onderwerp van je e-mailbericht.

Een bijzondere gebeurtenis, inclusief meet & greet met een aantal auteurs van Aangespoelde verhalen!

De verhalenbundel Aangespoelde Verhalen is voor € 12,50 te koop via Droomvallei Uitgeverij, bol.com en elke (online) boekhandel. Bestellen kan via deze link.

Kijk hier voor meer achtergrondinformatie over de bundel, de zeehonden op www.aangespoeldeverhalen.wordpress.com en voor de voorwaarden van deze actie op.

lees hier meer over Zeehonden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *