Website van de Maand september 2022

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand september van 2022 is de website van Amelander Kunstenaars Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Amelander Kunstenaars

In 2011 is een kleine groep enthousiaste eilanders gestart met het exposeren van kunst. In tien jaar tijd ontwikkelden ze zich tot een grote gevarieerde groep Amelander Kunstenaars, die inmiddels een begrip zijn op het eiland en ver daarbuiten.

Met deze tentoonstelling in het Natuurcentrum in Nes wordt een eerste jubileum gevierd. Je bent van harte welkom om het mee te vieren en te genieten van de Amelander Kunst!

De expositie is te bezichtigen tot eind oktober. Toegang met geldig entreebewijs of museumkaart.


Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. Aanmelden kan via CONTACT.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag


 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *