Website van de Maand maart 2023

Geplaatst op: 01 maart 2023 - Categorie: Alles & Algemeen

75 jaar BWS - WvdM maart 202375 jaar BWS - WvdM maart 2023

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand maart van 2023 is de website van BWS 75 jaar Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

BWS 75 jaar
Op vrijdag 21 april 2023 viert de BWS haar 75-jarig jubileum en dat wil de school uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een feestcommissie is druk bezig met de organisatie van een fenomenaal programma. Iedereen die zich met de school verbonden voelt, (oud) leerlingen en (oud) collega’s is van harte uitgenodigd om het feestelijke jubileum met elkaar te vieren. Er zijn verschillende programmaonderdelen waarvoor u zich kunt inschrijven. De inschrijving gaat via deze link

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?