Website van de Maand juli 2022

Geplaatst op: 01 juli 2022 - Categorie: Alles & Algemeen

Petje Af Ameland Boeken - WvdM juli 2022Petje Af Ameland Boeken - WvdM juli 2022

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juli van 2022 is de website van Petje.af voor Ameland Boeken Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Petje.af Ameland Boeken
Op het Ameland Boeken blog staan inmiddels bijna 800 posts over evenzovele uitgave die Ameland betreffen. Ze gaan over Ameland, zijn op Ameland geschreven of in de tekst of op de foto is Ameland nadrukkelijk of bescheiden te herkennen. Jeanet de Jong zet zoveel mogelijk uitgaven online en maakt er een waardevolle verzameling van. Of het nu gaat om artikelen in tijdschriften, oude dagboeken, scripties, toeristische gidsen, non fictie of romans, het krijgt allemaal een plekje op het blog. Van recente uitgaven worden zoveel mogelijk recensies geschreven. Raadpleegt u regelmatig het blog en vindt u het de moeite waard, dan kunt u een Petje.af nemen. Petje.af is een website waar allerlei initiatieven kunnen worden beloond met een kleine of grote donatie, met mooie tegenprestaties.


Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. Aanmelden kan via CONTACT.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag


 


Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?