Website van de Maand februari 2012

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand februari is de site van Ameland Pers uitgeverij Website van de Maand.

Ameland Pers uitgeverij richt zich op uitgaven die op Ameland betrekking hebben. Boeken, kaarten, spellen, bouwplaten, prenten: Ameland Pers uitgeverij zorgt dat ze op het eiland worden uitgegeven. De laatste uitgave is  'Ameland in 2011.'

De site is een onderdeel van de website van Persbureau Ameland.

De subsite van de uitgeverij is te vinden via het hoofdmenu en via de Links-pagina.

 

Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina.

Website van de Maand plaatsing kost € 30,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

De komende manden is de plek van Website van de Maand vol; voor mei 2012 en volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *