Website van de Maand augustus 2022

Geplaatst op: 01 augustus 2022 - Categorie: Alles & Algemeen

Ameland Boeken blog - WvdM augustus 2022Ameland Boeken blog - WvdM augustus 2022

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand augustus van 2022 is de website van Ameland Boeken blog Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Ameland Boeken blog
Het Ameland Boeken blog is inmiddels uitgegroeid tot een verzameling van formaat en nog ontdekken we wekelijks oude uitgaven die moeten worden toegevoegd en nieuwe uitgaven die verschijnen. U kunt helpen door uw boekenkast na te struinen op boeken van of over Ameland. Als ze nog niet in de verzameling staan, dan voegen we ze graag toe.
Intussen staat een herdruk van Ameland aan Tafel op stapel, het geweldige boek van Ria Evers-Dokter over eet- en drinkgewoonten op Ameland, verhalen uit haar jeugd, recepten en Amelander gezegden. U kunt inschrijven op het boek, dan bent u verzekerd van een exemplaar. Op het Ameland Boeken blog staat wel hoe dat werkt.


Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. Aanmelden kan via CONTACT.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag


 


Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?