Website van de Maand april 2023

Geplaatst op: 01 april 2023 - Categorie: Alles & Algemeen

Droomvakantie Ameland - WvdM april 2023Droomvakantie Ameland - WvdM april 2023

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand april van 2023 is de website van Droomvakantie Ameland Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Droomvakantie Ameland
De zes 4 sterren appartementen van Droomvakantie Ameland zijn gelegen op de begane grond van de Amelander Kaap in Hollum. Ze hebben elk een brede schuifpui naar een zonnig terras met lounge buitenmeubilair. Architectenpaar Bert Baron en Grytsje De Vries begonnen met één appartement en restylden dat naar eigen inzicht. Daarna kwam appartement nummer twee op hun pad en ze herhaalden het beproefde recept: op een mooie manier opnieuw inrichten en ter verhuur aanbieden. Inmiddels bezitten ze zeven appartementen en verhuren er zes via Droomvakantie Ameland.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?