RSS
Zoeken

Wat staat Leeuwarden en Fryslân in 2018 allemaal te wachten

Geplaatst op: 11 juli 2017 - Categorie: Kunst & Cultuur

LEEUWARDEN - Wat staat Leeuwarden en Fryslân in 2018 allemaal te wachten? Deze vraag krijgt organisatie van LF2018 regelmatig voorgeschoteld. Een compact antwoord daarop is lastig, zegt de organisatie, want al die honderden mooie, intieme en spectaculaire projecten zijn simpelweg niet in een zin samen te vatten.

Aandacht in de krant
Natuurlijk wil de organisatie wel een klein tipje van de sluier lichten en mensen alvast opwarmen voor 2018. Wekelijks publiceren zij artikelen in de NDC-weekbladen. Daarin doen zij een LF2018-project uit de doeken én zetten zij leden van onze hoofdsponsoren ING en het Leeuwarder Ondernemersfonds centraal.

Kijkje achter de schermen
Iedere woensdag verschijnt een paginagroot artikel in de NDC-weekbladen. Ieder huishouden in het provincie krijgt deze in de brievenbus. Bedoeling is om een kijkje in de keuken te geven: wie zijn die hardwerkende cultuurproducenten? Wat laten zij ons in 2018 zien? En wat drijft hen? Maar ook: wie zijn die sponsoren die er mede voor zorgen dat Fryslân in 2018 wereldwijd in de kijker staat?

Meedoen? Jawis!
Mogelijk willen zij ook uw bedrijf (kosteloos) voorstellen aan Fryslân als LF2018-sponsor. De ideale gelegenheid om uw onderneming eens in een ander daglicht te zetten. Er verschijnt ook een uitgebreidere versie van deze artikelen op www.2018.nl

Contact
Heeft u een leuk idee voor een project of actualiteit waaraan u gekoppeld wilt worden? Stuurt u dan een mailtje naar markgrupstra@2018.nl. 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?