Waddenspel

DEN BURG – De Stichting Waddenfederatie -het samenwerkingsverband van de Wadden-VVV’s- lanceerde afgelopen weekend op haar website het Waddenspel gelanceerd. Waar de Waddeneilanden en de reis daarnaar toe normaal staan voor onthaasting en ontspanning, is het doel van dit spel juist om zo snel mogelijk met de boot naar het eiland te geraken. Tijdens de reis moet men obstakels als zandbanken vermijden en kan men ook bonustijd verdienen door bijvoorbeeld proviandkisten op te pikken.
Aan het einde van het spel kunnen ook bonusseconden verkregen worden door enkele vragen over de Waddeneilanden te beantwoorden. Degene die aan het einde van de maand de snelste tijd heeft, wint een dagarrangement naar een Fries Waddeneiland voor maximaal vier personen. Elke maand wordt zo’n prijs weggegeven.

>>> meer informatie over de Waddeneilanden en het Waddenspel staat op de website van de Waddeneilanden, te vinden op de links pagina onder de W van Waddeneilanden VVV’s.

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *