Waddenreisgidsenserie compleet

LEEUWARDEN – Met het verschijnen van ‘Texel, ander land’ is het originele kwintet reisgidsen van de Nederlandse Waddeneilanden compleet. Vanaf medio december is ook dit vijfde en laatste deel uit de populaire serie landelijk verkrijgbaar.

Na het succes van ‘Ameland, ander land’ (2008, nu in derde herziene druk), ‘Terschelling, ander land’ (2009, tweede druk), ‘Vlieland, ander land’ (2010, tweede druk) en ‘Schiermonnikoog, ander land’ (2010, tweede druk in 2012) maakt ‘Texel, ander land’ de reeks compleet.

Het kleurrijke reis-, lees- en fotoboek (144 pagina’s) zet de spot op het grootste van de vijf eilanden.

 

Auteurs Roelof Tienkamp en Jolanda de Kruyf doen een boekje open over de natuur, de rijke (cultuur)historie van Texel, de verscheidenheid van de zeven dorpen en een scala aan typische eilandproducten.

‘Texel, ander land’ bevat naast achtergrondverhalen over reders, redders en jutters interviews met eilanders, toeristische tips en veel praktische informatie voor ‘n kort of langer verblijf. De uitgave (Noordboek/Friese Pers Boekerij) is gerealiseerd door FennArt Reclame-Marketing uit Steenwijk. Alle vijf ander land-reisgidsen (15 euro per deel) zijn verkrijgbaar bij de boekhandel, de grotere warenhuizen en webwinkels.

>>> bekijk hier het Boekenblog

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *