Waddenpost en Waddenplaats

HOLLUM – Feest voor verhuurders, want er zijn twee nieuwe platforms om hun accommodatie op te profileren. Ten eerste is daar Waddenplaats. Het is de marktplaats voor de huur en verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden, een onafhankelijk platform en gratis voor zowel consumenten als accommodatiehouders.

Via Waddenplaats boeken consumenten rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantiehuis zonder tussenkomst van een dure bemiddelaar.

Op Waddenplaats presenteer je je huisje zoals ze ook op op-ameland.nl en ameland-site.nl staan. Met prijsperiodes en beschikbaarheidskalender.

Met Waddenpost is het iets anders gesteld. Op waddenpost.nl kunnen accommodatie eigenaren hun huisje ook zonder kosten plaatsen. Dit platform werkt met beschrijvende artikelen, fotoalbums en filmpjes. Hier kunnen geen prijsperioden op gezet worden en geen bezettingskalender, maar wel enthousiasmerende artikelen over je bungalow en uitnodigende teksten over je appartement. Geen harde reclame maar wel belevingsverhalen en leuke omschrijvingen.

Bedrijven kunnen hun bedrijf ook op Waddenpost plaatsen: iedereen kan op Waddenpost publiceren.

>>> lees hier meer over Waddenplaats 

>>> lees hier meer over Waddenpost

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *