Waddenpost 2015 in Kerstsfeer

HOLLUM – Waddenpost, het platform voor het hele waddengebied raakt in Kerststemming. U kunt ook uw Kerstwens op Waddenpost plaatsen. Het kan zonder kosten en u kunt er meteen uw bedrijf, vereniging of vakantiehuisje mee profileren. Inschrijven op Waddenpost is zonder kosten, meedoen aan Waddenpost is zonder kosten en het levert het waddengebied aandacht op.

Waddenpost, laat eens wad van je horen.

Het waddenplatform, ontstaan op Ameland, is nu twee jaar online. Al meer dan 370 Waddenposters dragen regelmatig bij door hun waddenbelevenissen, nieuwtjes en ervaringen op Waddenpost te posten.

Vorig jaar is de website ook vertaald in het Duits, Deens en Engels, zodat ook Duitsers, Denen en mensen die Engels schrijven hun waddenei op Waddenpost kwijt kunnen. Of misschien wilt u uw wens wel èn in het Nederlands èn in het Duits plaatsen. Dat kan ook, met een en hetzelfde account.

Schrijf in op Waddenpost en deel uw posts op twitter en Facebook! U bent van harte uitgenodigd. Door posten en delen wordt het platform groot, nog groter dan het nu al is. En daar gedijt het waddengebied bij.

 klik hier om Waddenpost te bezoeken

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *