Vuurtorentrail gaat door

HOLLUM – Vuurtorentrail 2020 gaat plaatsvinden op 3 en 4 oktober. Aanvankelijk stond de trail gepland op 21 en 22 maart, maar door de coronamaatregelen kon dit evenement niet doorgaan. Het was het eerste Amelander evenement dat sneuvelde wegens de pandemie.

Organisator Robin Kinsbergen: “Goed nieuws: we hebben toestemming ontvangen van de gemeente Ameland om de verloren gegane 2020 editie van ons evenement opnieuw te organiseren.” Dat gaat in het eerste weekend van oktober gebeuren.

Ingeschreven deelnemers verhuizen mee naar de nieuwe data van 3 en 4 oktober 2020. Wie editie 2020 aan zich voorbij laat gaan kan zich met korting inschrijven voor editie 2021.

De organisatie hoopt dat de mensen die hebben besloten niet mee te doen aan de trail het inschrijfgeld aan de organisatie gunnen, om zo bij te dragen aan het kunnen blijven organiseren van sportieve evenementen.

Verschuiving van de datum naar oktober kan voor de accommodatieverschaffers betekenen dat deelnemers hun voucher in dat weekend willen verzilveren.

Robin en Myanou Kinsbergen: “Als organisatie hopen wij bij u allen terug te kunnen komen op gemaakte afspraken voor deze 7e editie die nu een half jaar later zal plaatsvinden. Wij zijn er uiteraard blij mee dit heugelijke nieuws te kunnen delen. We verblijven deze zomer vast ook deels in Nederland en hopelijk vinden we nog een heerlijk kampeerstek op Ameland. We duimen en wensen jullie allen een druk zomerseizoen toe!”

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *