Vrouwen van Nu Ameland levendige afdeling

HOLLUM – Vrouwen van Nu afdeling Ameland staat in het februarinummer van het landelijk Vrouwen van Nu Magazine. De landelijke vereniging verkeert in zwaar weer; het ledental loopt terug en er moet bezuinigd en afgeslankt worden. Er worden momenteel verschillende toekomstscenario’s uitgewerkt om het tij te kunnen keren.

Ameland

In tegenstelling tot de landelijke trend gaat het op Ameland juist heel goed. Vrouwen van Nu hebben een levendige afdeling en het ledental blijft stabiel en neemt zelfs iets toe. Daar is afdeling Ameland trots op, zoals uit het interview met voorzitster Greetje de Vries blijkt. Lees op het Ameland Boeken blog meer over het magazine en dit interview.

Oproep

Afdeling Ameland doet ook een oproep: "Wij gaan met een groepje vrouwen van onze afdeling, in het kader van NLdoet op 11 maart a.s. het Maritiem Museum na de verbouwing weer op de orde brengen en schoon opleveren voor het nieuwe seizoen.

Wij nodigen leden en ook niet-leden van harte uit om zich bij ons aan te sluiten. Je hoeft geen materiaal en gereedschap mee te nemen; alles is in het museum aanwezig tot het lekkers aan toe. Vele handen maken licht werk en we maken er met elkaar een super gezellige middag van."

  • Zaterdagmiddag 11 maart, 13.30 uur bij het Maritiem Museum, Oranjeweg 18 in Hollum.
  • Aanmelden kan bij Simmie de Boer van Vrouwen van Nu, 0519-554358, of bij Aleida Edes van de Stichting Amelander Musea , 0519-452747.

volg de Vrouwen van Nu ook op Facebook

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *