Vrijmarkt 2017 in Buren

BUREN – Op 27 april 2017 is er in Buren een vrijmarkt op Koningsdag. Het is inmiddels een traditie dat er, eerst op Koninginnedag en nu op Koningsdag, een vrijmarkt in Buren wordt georganiseerd.

De vrijmarkt was afgelopen jaar weer een groot succes en Buren hoopt ook dit jaar weer op een succesvolle en gezellige dag.

"Je kunt alles verkopen wat je ook maar wilt. Er is voor ieder wat wils," schrijft het organiserende dorpshuis. Op de kleedjes en tafeltjes liggen zolderopruimingen, curiosa en gereedschappen uit schuurtjes, speelgoed, boeken en verder van alles dat een tweede leven zoekt op een andere plek.

Het dorpshuis zelf verkoopt de spullen ten bate van 't Wantij. De opbrengst van de 'eigen dorpshuis rommelmarkt kraam' is voor de activiteiten en peuterclub van dorpshuis 't Wantij.

In het dorpshuis is heerlijke koffie met oranjekoek te verkrijgen.

De vrijmarkt wordt als altijd gehouden op het parkeerterrein van 't Wantij in Buren en begint om 10.00 uur.

lees hier over Buren

lees hier over Koningsdag op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *