Vriendinnendag samen met SC Heerenveen

BUREN – Op zaterdag 23 januari is het Vriendinnendag op Ameland voor de sporters en hun vriendinnen van vv Geel Wit en sc Amelandia in samenwerking met het vrouwenteam van SC Heerenveen uit de Eredivisie. De Vriendinnendag begint om 11.00 uur op de sportvelden van vv Geel Wit tussen Nes en Buren. Alle meisjesleden van vv Geel Wit en sc Amelandia mogen die dag een vriendinnetje, buurmeisje, zusje of nichtje meenemen om samen te voetballen.

Tijdens de Vriendinnendag voetballen meisjes in de pupillen- en juniorenleeftijd een ochtend met elkaar. Plezier staat voorop. Doel van de dag is om meisjes en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meisjesvoetbal bij Amelandia en Geel Wit.

De vrouwen van SC Heerenveen Eredivisie komen op 23 januari ook naar Ameland voor een trainingsdag in voorbereiding op de tweede helft van het voetbalseizoen. Het trainingskamp wordt mede mogelijk gemaakt door VVV Ameland, Stichting Sportpromotie Ameland, de voetbalverenigingen Geel Wit en Amelandia en de gemeente Ameland. De vrouwen trainen op 23 januari om 15.00 uur.

⇒ lees hier meer over Ameland en Sport

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *