Volleybal op het strand

HOLLUM – Aanstaande weekend doet het circuit van Palm Beach Life en de Jiba Eredivisie Grand Slam samen Ameland aan. Op het badstrand van Hollum liggen wel honderd velden.
Naast het Palm Beach Life circus zal de volledige Tweede Divisie, Eerste Divisie en de Jiba Eredivisie Grand Slam van de Nevobo op de Ameland  neerstrijken. De top en subtoppers van Nederland komen naar het eiland.

Vrijdag is de aftrap met een scholen beach volleybaltoernooi.

Jiba Eredivisie Ameland – Grand Slam
“Na 6 jaar beach volleyball op Ameland is het eindelijk zover en kunnen we spreken van een super weekend waarin de volledige beach volleyball wereld van Nederland naar het eiland komt,” laat de organisatie verheugd weten. De prijzenpot bedraagt in totaal € 5.000. De finales van de Eerste Divisie en Eredivisie zijn op zondag 27 juni.

Beach Party’s at Nobel House
Ameland 2010 geeft ook op ‘after beach’ gebied weer veel fun en entertainment. In de tot ‘Nobel House’ benoemde MEGA feesttent kan je op vrijdag en zaterdag uit je dak gaan met de geweldige coverband ‘De Helden’. Op vrijdag is er een Nederlandse avond; van smartlappen en Nederpop tot Anouk en op zaterdagavond het beste uit de Top 100! Entree is € 6,- per avond. Zondagavond is de  ‘Nobel – afterparty’. Gratis en voor niets op het terras van en in The Sunset.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18268

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *