Volkert bedankt Ameland

GOOR – Heinz Volkert, oud-leraar Duits op de BWS van Ameland, en zijn vrouw Cor, waren deze week 60 jaar getrouwd. Voormalig directeur van diezelfde BWS, Adrie Gaasbeek, nam het initiatief tot een felicitatie-actie. Een groot succes, zo blijkt uit de reactie van Volkert. Helemaal op zijn Volkerts schrijft hij:

"Mijn vrouw Cor zag vanmorgen vroeg, toen ze iets op internet wilde opzoeken, een berichtje over ons 60-jarig huwelijksfeest, dat er ook „enkele felicitaties uit Ameland“ waren binnengekomen. Van wie die onzin afkomstig is, weet ik niet. Van ons zeker niet, want de belangstelling van de ouwe pôlle, zowel via mail als de ouderwetse post, was overweldigend en deed bepaald niet onder voor de belangstelling van de vastewal! „Enkele felicitaties uit Ameland“ – lamunnilache!!! Lieve mensen, het is onmogelijk om ieder persoonlijk te bedanken, al kon ik het niet laten enkele antwoordmails te sturen en telefoontjes te plegen om nog eens eventjes weer Amelands te praten, al was het alleen maar om te laten weten, dat ik het verschil tussen „oord hoort oppe soorder“ en „oad hoat oppe soarder“ nog heel goed heb onthouden! Maar heel, heel, heel hartelijk bedankt voor alle goede en lieve wensen ter gelegenheid van ons 60-jarig huwelijksfeest! Zestig jaar is niet niks, maar we wisten en weten ons al die tijd – toen ruim 27½ jaar op Ameland en nu al weer 29 jaar in het Twentse Goor – gedragen door de Heer, die ook in het laatste restje van ons aardse bestaan met ons meegaat. Naar Hem gaat dan ook onze grootste dank uit!

Heinz Volkert en mijn lieve vrouw Cor."


 

bedankt

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *