Vocalis concert 30 augustus

HOLLUM – Op dinsdag 30 augustus geeft het Amelander vocaal ensemble Vocalis voor het eerst sinds de pandemie weer een concert. Het vocaal ensemble staat onder leiding van dirigent Gijsbert de Jong. Vocalis zingt a capella geestelijke en wereldlijke liederen door de eeuwen heen. Aan dit concert wordt medewerking verleend door organist Eeuwe Zijlstra. 

Naast een aantal muziekstukken die Eeuwe Zijlstra zelf op het kerkorgel ten gehore brengt, zullen er ook enkele stukken door Vocalis met orgelbegeleiding gezongen worden, waaronder delen uit het Requiem van Fauré. 

De uitvoering vindt plaats in de Nederlands Hervormde Kerk te Hollum. Aanvang van het concert is 20.30 uur, de kerk gaat ongeveer een half uur voor aanvang van het concert open voor het publiek. 

De toegang is gratis, maar het koor hoopt op veel publiek en op een goede opbrengst uit de collecte na afloop van de uitvoering.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *