Vijftigduizend euro uit Postcodeloterij valt in Ballum

BALLUM – In Ballum viel vandaag aan het Skottepad verschillende keren de prijs van vijftigduizend euro uit de Postcodeloterij. Gaston Starreveld van de Postcodeloterij kwam onder meer langs met een bloemetje en de cheque. Anne Jan en Neeltje de Boer – Ney zijn een van de gelukkigen. Zij wonnen 50.000 euro.

Zij zagen vandaag rond 12.00 uur de rode Postcodeloterij-auto met de beeldtenis van 'Goeoeoeoedemorgen-Gaston' er op voorrijden. Eerder hadden ze van de Postcodeloterij-organisatie al een seintje gekregen dat ze deze dag tussen 12.00 en 13.00 uur thuis bezoek konen verwachten.

De prijs viel op Postcode 9162 GB en zes bewoners van het Skottepad kregen bezoek van de kale man. Een van de mensen in de straat won een auto. Dat was Janneke Smit, die 50.000 euro èn de auto won. In totaal werd er twee ton uitgekeerd aan de verschillende winnaars aan het Skottepad. Vier spelers in dezelfde straat wonnen 25.000 euro.

Het komt op 17 maart op de televisie in het programma '1 tegen 100' op NPO1. Het programma start om 21.40 uur.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *