Vertelvirus in Vlindertuin

NES – Woensdagmiddag 11 augustus waart het vertelvirus rond in De Vlindertuin. Vertelgroep Ameland Vertel! houdt in augustus een drietal Tuinvertellingen. Tweemaal bezoeken de vertellers de tuin van De Vlindertuin, te vinden aan de Polderweg 2 in Nes en eenmaal komen ze vertellen in de tuin van Weidevilla 16-3, aan de Ridderweg net buiten Hollum.

Tzeitl Locher, Peter van Noort, Dimphy Timmers, Aukje van Dijk, Jester Nynke Schoustra en Jeanet de Jong zijn de vertellers en zij vertellen elk een verhaal van 8 tot 10 minuten. Thema van de Tuinvertelling is Het Virus en dan gaat het over het spulwikevirus, het schaakvirus, de galkoorts, de Aziatische koorts, corona doet ook mee en in het algemeen gaat het allemaal over Het Vertelvirus. Bij de Tuinvertellingen komen in ieder geval vijf van de zes verhalen aan bod.

1. Tzeitl Locher – Het virus en ik

2. Peter van Noort – Geezes

3. Dimphy Timmers – De Aziatische griep

4. Aukje van Dijk – De Gok

5. Jester Nynke Schoustra – Spulwikevirus

6. Jeanet de Jong – Ameland in quarantaine

De Tuinvertellingen beginnen om 14:00 uur en duren tot iets na 15:00 uur.

U hoeft geen kaartje te kopen en kunt zonder reservering naar de Polderweg en Ridderweg gaan. Als het vol is, is het vol.

Betalen doet u middels een vrijwillige bijdrage die u in de Hoge Hoed van Ameland Vertel! kunt deponeren.

Tuinvertellingen

  • woensdag 11 augustus 14:00 uur in de tuin van De Vlindertuin in Nes
  • woensdag 18 augustus 14:00 uur in de tuin van Weidevilla 16-3 aan de Ridderweg
  • woensdag 25 augustus 14:00 uur in de tuin van De Vlindertuin in Nes

⇒ Het filmpje hieronder is een weerslag van Proeftuin Verhalenavond, die op 11 juni op Ameland in de tuin van de Weidevilla aan Ridderweg werd gehouden. Alle zes de verhalen worden aangestipt.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *