Van Geeft’M presenteert CD

WERGEA – De Ameland formatie Van Geeft’M presenteert op 13 juni zijn CD. Sander Metz (gitaar en zang), Marijn Oud (accordeon en zang) en Robin Oud (basgitaar en zang) hebben tien eigen nummers verzameld en op CD gezet. Een nummer heet “Mijn mooie eiland.”

Het zijn vooral nummers met een hoog meezinggehalte over de liefde, relaties en actualiteit, vertelt Sander Metz. De CD is via de website van Van Geeft’m te koop en bij optredens van de band is de plaat ook aan te schaffen. De CD kost €13,95 exclusief eventuele verzendkosten.

De CD-presentatie is in De Bidler, voormalig N.H. kerkgebouw in Wergea. Om 20.00 uur zijn de deuren van de Bidler open. Kaarten kosten € 5,–.

Van Geeft’M is op 25 juli op Ameland te zien en te horen. De band speelt dan op camping Duinoord.

Van Geeft’M heeft een goed jaar achter de rug. Ze traden op het Poiesz feest op in het FEC te Leeuwarden. Van Geeft’M was samen met Ilse de Lange, Alain Clarck, 3 JS, Nick en Simon en Thomas Berge geprogrammeerd. “Geen voorprogramma, maar in het officiële programma,” steekt Sander zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. “Het volgende grote optreden is op 3 oktober op het Puur Hollands festival met o.a. de volgende artiesten: Nick en Simon, Thomas Berge, 3 JS, Wolter Kroes en natuurlijk Van Geeft 'M. Geprogrammeerd in het hoofdprogramma.”

Verder speelt de driemansformatie regelmatig op dorpsfeesten en tentfeesten.

De website van Van Geeft'M staat op de Links pagina bij de V van Van Geeft'M

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *