Van Geeft’M met nieuwe gitarist

WERGEA – Van Geeft’M komt met een verrassende nieuwe samenstelling. De driemansformatie, die het vanaf 6 maart zonder bassist Robin Oud moet stellen, geeft de basgitaar aan Sander Metz. De zanger-gitarist blijft de leadzanger en wordt de basgitarist. Marijn Oud tekent voor zang en accordeon. Het nieuwe bandlid in Van Geeft’M is Davide Durjava. Hij neemt gitaar en zang voor zijn rekening.
 
“Voor mij dus een enorme verandering,” zegt Sander Metz. “Een bassist die aan onze eisen voldeed was helaas niet op korte termijn te vinden. Daarom hebben we het op deze manier opgelost. Ik zie het bassen en zingen, wat overigens niet een voor de hand liggende combi is, als een uitdaging. Davide ken ik al een tijdje. Davide is een Italiaans/Engelse singer-songwriter. Hij speelt akoestische gitaar en is superenthousiast over de band.”

Van Geeft’M blijft in de Van Geeft’M stijl spelen. Sander Metz vermoedt dat er wel Italiaanse en Engelse invloeden zullen doorsijpelen.
 
Op 6 maart speelt de band voor het laatst met Robin Oud en op 18 maart speelt de band in de nieuwe samenstelling bij Radio omroep Mercurius te Leeuwarden.
 
Voor de rest van dit jaar heeft Van Geeft ‘M nog veel optredens waaronder een optreden op Puur Hollands in het FEC te Leeuwarden. In het voorjaar komt de tweede single uit.

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.  

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *