Van de Visser en zijn Vrouw

NES – Op 6 februari vindt er een activiteit plaats in de Vermaning in Nes. De Doopsgezinde kerk aan het Vermaningspad kreeg begin dit jaar een nieuw kostersechtpaar in Henk en Hetty Hospes-Van Rijn. Zij beheren de kerk en zullen bijdragen aan het culturele leven op Ameland door regelmatig een activiteit op de Vermaningsagenda te plaatsen.

Op 16 februari staat luisteren naar een verhaal: "Van de visser en zijn vrouw" op de agenda.

Het begint om 15.00 uur. 
Gratis toegang, collecte ten bate van de Doopsgezinde Kerk Nes

Het zal toch niet waar zijn: kom je als eenvoudige visser na een hele dag werken opgewekt terug naar je huisje…..blijkt je vrouw ineens erg ontevreden te zijn met haar bestaan. En al die jaren was er geen klagen! Terwijl de visser zijn werk blijft doen en zijn vrouw steeds haar zin geeft pakken donkere wolken zich letterlijk samen. Hoe gaat dit aflopen? Kom luisteren naar het hele verhaal, verteld door Hetty Hospes – van Rijn.

>>> lees hier over de oude en nieuwe kosters en de plannen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *