Val breekt Imca Marina op

HOLLUM – Een val vlak voor haar optreden in De Zwaan op het Eerste Hollumer Zomerfestival breekt Imca Marina (71) zuur op. Ze kan niet meer meedoen aan Strictly Come Dancing. De zangeres sprak direct na haar optreden op die zaterdag van de 4e augustus haar vermoeden al uit dat ze een scheurtje in haar kuitbeen had opgelopen en dat blijkt inderdaad zo te zijn. De trailers over haar rol in de TV-serie zijn al te zien op de televisie, maar meedoen met het dansprogramma zit er voor Imca Marina niet meer in. Ria Valk neemt haar plaats in bij het AVRO-programma.

Imca Marina zag vlak voor haar optreden een afstapje over het hoofd en kwam ten val. Ze bezeerde haar been en stootte haar hoofd hard tegen de lambrisering. Tijdens haar optreden greep ze verschillende keren naar haar hoofd en sprak ze diverse keren uit dat er wel een flink blauw oog van zou komen. Na haar optreden zat ze op het terras van De Zwaan om alsnog bij te komen van de val. Na haar struikelpartij had ze voor bijkomen amper tijd: ze stond meteen voor de microfoon om haar nummers te zingen. Dat deed ze op de vertrouwde Imca Marina manier.

Ze is blij dat de AVRO een vervanger voor haar heeft gevonden.

>>> lees hier over Imca Marina

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *