Tweede druk ‘Eilandliefde’

HOLLUM – Binnen drie weken is de eerste druk van 'Eilandliefde' uitverkocht. De roman over Ameland, geschreven door G. Smit, krijgt een tweede editie. Het boek is gebaseerd op het levensverhaal van de schrijver, die onder pseudoniem werkt. De auteur heeft Amelander wortels. Het is Goof Versluis, zoon van de Amelandse Jacoba Smit en Henk Versluis.

Hartoperatie

Met dit boek brengt hij een ode aan het eiland dat hem zo lief is. Versluis vond op het eiland de rust om bij te komen van de zware hartoperatie van drie jaar geleden. Zijn ervaringen zijn in dit 320 pagina's tellende boek verwerkt.

Eilandliefde tweede druk

De eerste druk was 50 exemplaren en die was binnen de kortste keren uitverkocht. De tweede druk, die op 15 april verschijnt, is iets groter: 300 exemplaren. Het boek is dan bij Boekhandel Van den Brink en De Hoge Stoep te koop.

De tweede druk heeft een nieuwe omslag gekregen, zodat er geen twijfel bestaat over welk eiland 'Eilandliefde' gaat. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *