Toch weer een paar positieve tests

BALLUM – De laatste dagen zijn er toch weer een paar positieve coronatestuitslagen bijgekomen. Het totaal staat nu op 144. De telling is vanaf eind september 2020 en de meeste positief getesten zijn allang weer op de been. Tussen de drie en zes mensen hebben nog met thuisquarantaine te maken. De snelteststraat van Sneltest Ameland aan het Snikkepad in Ballum is in ieder geval deze maand nog open.

Dinsdag 16 februari startte het vaccineren op Ameland. In totaal werden 465 eilanders geprikt, 75-plussers, zorgmedewerkers en bewoners van De Stelp en aanleunwoningen. van het eiland geprikt.Op 23 maart ontvangen zij hun tweede prik. Wanneer de andere eilanders hun prik kunnen komen halen is nog niet bekend gemaakt.

 

⇒ de sneltestlocatie van Snelteststraat Ameland: voor eilanders en bezoekers aan het eiland. In maart2021 zijn de openingstijden van maandag tm vrijdag van 15:00 – 17:00 uur.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *