Subsidie beschikbaar voor projecten

LEEUWARDEN – Provincie Fryslân wil samen met de bewoners werken aan de kwaliteit en de leefbaarheid op het Friese platteland. Daarom steekt de provincie geld in projecten die te maken hebben met  landbouw, recreatie en toerisme, landschap, archeologie en de sociaaleconomische vitaliteit van het platteland.

De eerstvolgende aanvraagronde voor subsidie is van 1 november tot 1 februari 2012. Deze aanvraagronde sluit op 31 januari om 17.00 uur.

De daaropvolgende aanvraagronde loopt van 1 maart  t/m 1 mei 2012 .

Informatie

Uitgebreide informatie over de subsidieregeling vindt u op www.fryslan.nl/pmjp. U leest hier onder andere wanneer u in aanmerking komt voor subsidie, hoe u subsidie kunt aanvragen, hoe de beoordeling van de aanvraag gaat en wat het maximale beschikbare budget is voor deze aanvraagronde. Voor enkele onderdelen uit het pMJP is geen subsidie mogelijk. Kijk daarvoor in de tabel subsidieplafonds 2011-2012.

Prachtidee

Heeft u vragen of een projectidee? Of wilt u een aanvraag indienen? Dan kunt u terecht bij het projectbureau Plattelânsprojekten in uw regio. De medewerkers daar kijken met u naar de mogelijkheden. Dien uw subsidieaanvraag niet op het laatste moment in zodat er nog voldoende tijd is om de aanvraag goed in behandeling te kunnen nemen.

Sinds 1 januari is er een nieuwe gebiedsindeling. Kijk op www.plattelansprojekten.nlwaar u uw aanvraag kunt indienen.

U vindt het  projectbureau voor de Waddeneilanden in Franeker, Raadhuisplein 1 8801 KX. het telefoonnummer is 0517-380732.

Bron: Provincie Fryslân

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *