Streetdance uitvoering

HOLLUM – Achtenvijftig kinderen van Hollum, Ballum, Nes en Buren dansten afgelopen zaterdag een complete uitvoering in de sporthal De Slinger. Danslerares Annika Veltman zocht voor elke groep passende muziek. Grote groepen, kleine groepjes en duo’s dansten waar ze negen weken voor hadden geoefend. Twee groepen blijven nog dooroefenen; zij doen mee met de audities van de Kunstbende. Annika Jepma en Jildou Tuinenga dansten een ontroerend mooie dans over een meisje dat haar beste vriendin heeft verloren. Zij zijn Kunstbende kandidaten.

Annika Veltman gaf voor het vierde jaar streetdance aan de Amelander kinderen, georganiseerd door Sociaal Cultureel Werk Ameland (SCW) . Intussen is ze afgestudeerd aan de ALO in Groningen en heeft ze een baan gevonden.

>>> lees hier over de uitvoering van vorig jaar en bekijk het filmpje

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *