Strandhuys wordt Strandhouse

BUREN – Het gisteren geopende strandpaviljoen 't Strandhuys wordt zaterdag strandhouse. Bij het strandpaviljoen vindt het eerste deep-house, tech-house. en techno festival FUEL plaats. 

FUEL over FUEL: "Ameland staat al sinds jaar en dag bekend om haar eigenzinnige housescene. Vele feestgangers uit het noorden zijn bekend met de underground feesten die door de jaren heen op verschillende bijzondere locaties plaats vonden. Ook strandpaviljoen ’t Strandhuys is zo’n bijzondere locatie, midden op het strand met uitzicht over de zee.

Voor de eerste editie van FUEL haalt HouseVibes twee artiesten naar Ameland die de afgelopen jaren stevig aan de weg hebben getimmerd. 

Allereerst Andreas Bergmann die onlangs zijn eigen label Moral Fiber Music is gestart. Andreas Bergmann was eerder gast op toonaangevende feesten als VOLTT, Technootjes, Bla Bla en Paradigm. 

FuelDe tweede naam is minstens van soortgelijk niveau. Malbetrieb is hét muzikale brein achter het Klopfgeist label. Zijn toonaangevende releases hebben hem geen windeieren gelegd met optredens op het Awakenings Festival, Bla Bla en in diverse clubs in het buitenland is het nu de beurt aan Ameland. 

De line-up wordt aangevuld met resident Level One, een nieuwe samenwerking tussen de reeds bekende Deetek en Demay en Amelander dj’s Alex en Zapper."

Line-up:
Andreas Bergmann (Moral Fiber Music, VOLTT)
Malbetrieb (Klopfgeist, Awakenings)
Level One (HouseVibes)
Alex (Love-Parade)
Zapper (Blastoff)
 
Kaarten kosten € 7,50 en zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. FUEL begint om 21.30 uur.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *