“Stop de Islamisering van de Wadden”

HOLLUM – “Percentage niet-Westerse allochtonen op Ameland? 2%! Stop de Islamisering van de Wadden.” Het is een van de eerste tweets van de Twitteraccount @PVVAmeland, de nep PVV-account die sinds 22 januari actief is.

PVV kandidaat voor de Provinciale Staten Albert Huizeling van Ameland weet van geen @PVVAmeland. Huizeling twittert niet en zit niet achter @PVVAmeland.

@PVVAmeland wil af van de Maandag. Dat moet Kruisdag worden en @PVVAmeland twittert dat er per direct een verbod op hoofddoekjes voor nonnen op het veer naar Nes moet komen.

Met als voorvoegsel PVV worden er steeds meer nep-accounts gemaakt door mensen die de PVV op de hak willen nemen. Er is een @PVVSchiphol, @PVVMaaskantje, @PVV Oost-Vlieland, @PVVBlijdorp en @PVVEfteling.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *