Stemmen, stemmen, stemmen: vanavond nog!

BUREN – Een Amelands project is opgestuurd naar de verkiezing van Beste idee van Friesland. Stemmen kan nog tot en met 8 oktober en het project staat er goed voor. Nog niet gestemd? Doe het snel en laat dit project zijn eerste plaats behouden. Stem vanavond nog.

Uit een samenwerking tussen het zwembad op Recreatiepark Kleinvaarwater, Fysiotherapie Ameland en Thuiszorg Het Friese Land Ameland werd het mogelijk om een cliënt met een spierziekte tijdens haar vakantie twee keer per week een uur zwemmen aan te bieden.

In overleg met Gerard Metz van Fysiotherapie Ameland heeft Remco Visser van Thuiszorg Het Friese Land Ameland het project aangemeld als een de beste ideeën van Friesland op het gebied van zorg en samenleving. Het project behelst een zwembadlift ten behoeve van bewoners en gasten van Ameland die door omstandigheden de voorziening nodig hebben om gebruik te kunnen maken van het zwembad. Het idee van de zwembadlift zit helaas niet bij de top 5, maak kan wel kans maken op de publiekspijs.

Met het prijzengeld van € 5.000 zou de zwembadlift aangeschaft kunnen worden.

Stemmen kan hier. De titel van het Ameland-plan is ‘Ameland voor iedereen helemaal’ Helemaal naar beneden scrollen, het laatste project is dat van Ameland.

Zorgverzekeraar de Friesland bestaat 200 jaar. Dat viert de zorgverzekeraar ondermeer door te investeren in onze omgeving. Een van de onderdelen van de viering is een prijsvraag rond projecten die een positieve verandering op gang brengen voor veel mensen. Ideeën daarvoor kunnen worden ingestuurd en maken kans op een prijs van maximaal € 5.000.

Het gaat om projecten die te maken hebben met kwaliteit van leven, gezondheid, preventie, cultuur en samenleving. De initiatieven worden beoordeeld door de Raad van 200 en er is een publieksprijs.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *