Sjoerd valt in de prijzen

DEN HAAG – Strandpaviljoen Sjoerd werd niet het Beste Strandpaviljoen van Nederland of van de Waddeneilanden, maar wel het meest duurzame strandpaviljoen van het land. 

Strandverkiezingen.nl: "Sjoerd op Ameland is het meest Duurzame Strandpaviljoen van 2016. Al vele jaren heeft Sjoerd duurzaamheid hoog in het vaandel staan maar met de nieuwbouw dit jaar is dit in alle facetten van de bedrijfsvoering doorgevoerd. Een goed ingericht duurzaam paviljoen op een toplocatie met heerlijk eten en gezellige bediening. Paviljoen Sjoerd (en haar voorganger “Buren van Nes”)  zijn al jaren gecontroleerd duurzaam aan de slag door Green Key gecertificeerd te zijn."

De Waterreus in Scheveningen mag zich het Beste Strandpaviljoen 2016 van Nederland noemen en Paal 17 op Texel het Beste Strandpaviljoen op de Waddeneilanden. Maar Sjoerd is het Meest Duurzame Strandpaviljoen van heel Nederland.

 

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *