Sionsberg versterkt bestuur

DOKKUM – Marcella Ensel-Boonstra is toegetreden tot de Raad van Toezicht. Ensel is een ervaren bestuurder (Ensel Staalkonstrukties) en toezichthouder (Rabobank, Dockinga College) uit Dokkum, met een groot regionaal netwerk en zij zal bijdragen aan versterking van de banden met de regio.

"Sionsberg is een prachtige organisatie waar nog veel meer mogelijk is. Er is naar mijn idee nog onvoldoende bekendheid in de regio waarvoor je in Sionsberg terecht kunt. Daar draag ik graag aan bij." aldus Marcella Ensel. 

Melvin Mac Gillavry, cardioloog, treedt toe tot het bestuur van Sionsberg. Zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid ligt primair bij de kwaliteit en veiligheid van zorg, implementatie van innovatie, alsmede de relaties met huisartsen en regionale zorgpartners.

Hans Mallie, bedrijfskundige, is in 2017 op interim basis werkzaam geweest in Sionsberg. Zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid ligt wederom bij de portefeuille bedrijfsvoering.

tik Sionsberg in bij ZOEKEN om meer over de Sionsberg te lezen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *