Sinterklaas is op Bonaire

BONAIRE – AmBo is de samentrekking van Ameland en Bonaire. In 2016 vertrokken Ria en Anthony Evers-Dokter van Ameland naar Bonaire. Anthony komt uit de Cariben en Ria is op Ameland geboren. Via social media houdt ze contact met het Nederlandse Waddeneiland. Jeanet van Ameland en Ria van Bonaire vormen een correspondentieblog dat AmBo heet.

Ria Evers-Dokter: "Ook hier is de Sint eindelijk aangekomen, hij moest natuurlijk alle eilanden hier af. En dat duurt uiteraard. En dan zijn er uiteraard de cruiseschepen die plaats innemen in de haven. Maar het was, zoals elk jaar, een heerlijk vrolijk, kleurrijk en uitbundig gebeuren. Gelukkig hebben we hier niet van de onverkwikkelijk toestanden gehad als bij jullie. Uiteraard zijn er mensen die anders denken over zwarte Piet, maar over het algemeen gaat men er vanuit dat het een vrolijk en gezellig kinderfeest is."

lees hier het hele verhaal van Ria

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *