Shadows stal bijna klaar

HOLLUM – De stal die speciaal gebouwd wordt voor de opname van de film Penny’s Shadow is bijna klaar. In de duinen bij de Stayokay is een set gebouwd waar in augustus en september gefilmd gaat worden.

De acteurs die in de film moeten paardrijden krijgen intussen paardrijles van de paarden- en ruitertrainer Lammert Haanstra. Hij is een bekende in de paardenwereld en leert de hoofdrolspelers Liza Sips en Levi van Kempen de fijne kneepjes van het paardrijden. De acteurs Roos Smit, Vivian van Huiden, Gaby Blaaser, Linsey Neelen, Bas de Nijs, Ruben Arnhem, Pim Wessels, Job Bovelander en Leo de Jong, die kleinere rollen in de film vervullen, krijgen praktische paardrijtips van Haanstra.

Een van de scènes in de film wordt opgenomen tijdens het Rôggefeest op 6 augustus. Dan neemt regisseur Steven de Jong een massascène met veel paarden en ruiters op.

 

>>> wil je meer lezen over Penny's Shadow, tik dan Penny in bij ZOEKEN, rechtsboven in deze pagina

>>> klik voor meer nieuws en het nieuwsarchief op de knop NIEUWS in het hoofdmenu

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.  

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *