Serious Hout van Ameland

NES – Vanavond om 19.00 uur overhandigde burgemeester Albert de Hoop een cheque van

€ 2000 aan Joop Edes, een van de initiatiefnemers van Glazen Huis Ameland. Het was de opbrengst van de actie Serious Hout, het waaibomenhout dat door de gemeente is verkocht aan wie het maar wilde hebben.

De Hoop nam ook plaats in het Glazen Huis Ameland dat op het Kerkplein in Nes staat.

Alle Amelander acties brengen hun opbrengst naar het Glazen Huis Ameland.

Daar kunnen ook verzoekplaatjes worden aangevraagd voor minimaal 1 euro 50 en er zijn leuke Ameland SR sjaaltjes te koop.

Op het Kerkplein is tevens een deelname ticket als chaperonne van de estafettelopers van Vuurtoren naar Oldehove te koop voor 25 euro. Ook die opbrengst gaat in de SR-pot. De estafettelopers brengen het totale bedrag van Ameland naar het officiële Glazen Huis dat dit jaar op het Wilhelminaplein in Leeuwarden staat.

De teller van alle bijdragen stond om 19.30 uur vanavond al op 8000 euro.

Het bedrag bestaat uit de 3200 euro van de schoolkinderen, 2000 van Serious Hout, 301 euro van SR Mosterd en de rest van diverse giften en de verzoekplaatjes. Glazen Huis Ameland komt aardig op stoom.

>>> lees hier meer over Serious Request

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *